Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana dur pels primers equips del Club Handbol Garbí que han perdut

Escrit per el 14 d'Octubre de 2024

  • El femení ha perdut 31-17 contra el CE Handbol Barcelona Sants i el masculí, 34-24 amb l’Handbol Banyoles.

El Club Handbol Garbí ha viscut un cap de setmana dur perquè els dos primers equips han perdut. El femení ho ha fet 31-17 contra el CE Handbol Barcelona Sants i el masculí, 34-24 amb l’Handbol Banyoles. En declaracions al pòdcast PalaSport, l’entrenador del primer equip masculí, Joe Gou, considera que “segurament ha estat el pitjor partit de la temporada”.

Cal destacar que l’Handbol Banyoles és l’actual tercer classificat amb 8 punts.

Gou afegeix que la segona meitat van millorar el joc.

Els palafrugellencs són catorzens amb 2 punts. El dissabte, 19 d’octubre a les 19.30 hores, rebran l’Handbol La Garriga, els dotzens classificats amb 3 punts. Aquest cap de setmana han perdut 26-29 contra l’AB Investments Joventut Mataró.

“El partit es va complicar des de l’inici”

Per altra banda, el primer equip femení ha perdut 31-17 aquest diumenge contra el CE Handbol Barcelona Sants. És l’actual quart classificat amb 8 punts i que han vençut tots els rivals aquesta temporada. L’entrenador, Xevi Salvador, explica que el partit “es va complicar des de l’inici” i van tenir dificultats per marcar.

Tenen esperança de millorar el resultat a la segona volta.

Les palafrugellenques són catorzenes amb 2 punts. El dissabte, 19 d’octubre a les 17.45 hores, les palafrugellenques rebran el KH-7 BM Granollers Atlètic. L’equip ha guanyat aquest cap de setmana 37-31 l’OAR Gràcia Sabadell Atlètic i ara és el segon classificat amb 8 punts.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).