Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’AD Sauleda rasca un punt al Gregal i el FC Palafrugell no trenca la ratxa negativa

Escrit per el 14 d'Octubre de 2024

Mentre que els taronges han empatat a casa, els blanc-i-negres encara no han sumat cap punt aquest curs. La Punxa CF tampoc ha puntuat en aquesta quarta jornada i el Mas Mascort FC només un punt.

La quarta jornada ha estat més negativa que positiva per al futbol palafrugellenc. La millor part se l’ha endut l’AD Sauleda, en empatar al Camp del Gregal 2 a 2 contra l’AD Ca l’Aguidó. Un punt que es converteix en el cinquè per als taronges aquest curs, que aquesta jornada mantenen la onzena posició al grup 1 de Segona Catalana.

En la mateixa classificació però en una situació molt més complicada es troba el FC Palafrugell, que acumula la quarta derrota consecutiva havent caigut per 3 a 1 al camp de l’UE Calonge. Una dinàmica negativa que ha enfonsat al conjunt blanc-i-negre fins a la darrera posició d’aquest grup 1 de Segona Catalana sense encara haver puntuat aquest curs i que el primer entrenador Sergi Luis Sepu afirma que estan obligats a revertir ja la pròxima jornada a l’Estadi Josep Pla i Arbonès:

Els blanc-i-negres encara no han sumat cap punt aquesta temporada / ALBA CABRERA

Per la seva part, La Punxa CF tampoc ha pogut puntuar en aquesta quarta jornada, perdent per 4 a 0 al camp de la Tordera CF. Així, els blaus cauen fins a la tretzena posició amb dos punts al grup 2 de Tercera Catalana.

D’altra banda, al grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC ha aconseguit un empat al Gregal de 2 a 2 rebent al Jafre UD. Un punt però que no és suficient perquè els vermell-i-negres mantinguin la novena posició, que ara amb cinc punts són onzens.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint