Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Handbol Garbí masculí juga un derbi i el femení, a Barcelona

Escrit per el 11 d'Octubre de 2024

  • El primer equip sènior masculí jugarà el segon partit de la setmana.

El Club Handbol Garbí afronta una nova jornada a domicili. El primer equip sènior masculí jugarà el segon partit d’aquesta setmana. Ho farà amb el derbi gironí contra l’Handbol Banyoles. En canvi, el femení es desplaçarà a la ciutat comtal contra el CE Handbol Barcelona Sants.

Els palafrugellencs tenen el desplaçament a la pista de l’Handbol Banyoles el dissabte, 12 d’octubre a les 18.45 hores. L’entrenador, Joe Gou, avança al PalaSport de Rafel Corbí que és un rival amb experiència en categories més altes.

Els banyolins són els quarts classificats amb 6 punts i hi arriben després de dues victòries consecutives. Dimecres va guanyar per la mínima (28-29) l’Infinitumfest Chvng de Vilanova i la Geltrú. En canvi, els palafrugellencs venen de perdre dos partits. Dimecres ho van fer 35-33 contra l’AB Investments Joventut Mataró.

El Garbí masculí és el tretzè classificat amb 2 punts.

Per altra banda, el primer equip femení jugarà a la pista del CE Handbol Barcelona Sants el dissabte, 12 d’octubre a les 12.15 hores. Els rivals són quarts amb 6 punts perquè ha guanyat tots els partits d’aquesta temporada. L’entrenador, Xevi Salvador, analitza el pròxim rival.

Diumenge passat, els rivals va guanyar l’OAR Gràcia Sabadell Atlètic per 33-38. El Garbí femení és novè a la classificació amb 2 punts.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).