Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell celebra les Jornades Europees del Patrimoni amb activitats al Museu del Suro i la Fundació Josep Pla

Escrit per el 10 d'Octubre de 2024

  • La programació promourà el patrimoni de la vila, el món del suro, la revolució industrial i la literatura de Josep Pla.

El Museu del Suro i la Fundació Josep Pla de Palafrugell obriran les portes i organitzaran activitats aquest cap de setmana amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. La programació promourà la història de la vila, el món del suro, la revolució industrial i la literatura de Josep Pla.

Pel que fa al Museu del Suro, s’organitzaran visites guiades a les noves sales que s’han inaugurat recentment, tant dissabte com diumenge a les 12 hores. Ho explica Laura Requena.

Per assistir-hi, cal inscriure’s trucant al 972 30 78 25 o al WhatsApp al 618 49 56 40. A més, els dos dies hi haurà jornades de portes obertes de 10 a 14 hores.

El Museu del Suro participa en les jornades europees des de l’any 2001. Des de llavors, han organitzat activitats a Sant Sebastià de la Guarda, visites i tallers en el recinte de Can Mario i en esglésies. Han tractat el patrimoni medieval, de l’aigua o de la Guerra Civil, entre altres.

Per altra banda, la Fundació Josep Pla organitza una ruta a Cap Roig el dissabte, 12 a les 11 hores. L’entrada és gratuïta, però cal reservar en línia al web de la Fundació. El diumenge, de 10 a 14 hores, faran portes obertes gratuïtes a la fundació.

Catalunya celebra les Jornades Europees del Patrimoni des de l’any 1991. Es tracta d’una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea. Es considera l’activitat participativa més important d’Europa pel que fa al patrimoni cultural. 

El Museu del Suro participa també en la Radikal ocean52

Per altra banda, el Museu del Suro també organitzarà activitats a la cursa de natació Radikal ocean52. El dissabte, de 10 a 14 hores, farà un taller de treballs manuals al passeig del Mar de Llafranc.

Durant el cap de setmana, Calella i Llafranc seran la seu de curses de natació en aigües obertes i tallers sostenibles amb la participació de més de 2.000 nedadors.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).