Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Màxima il·lusió al Club Handbol Garbí masculí

Escrit per el 3 d'Octubre de 2024

La nova temporada arrenca per l’equip dirigit per en Joe Gou, després de la excepcionalitat de la campanya passada, on els jugadors de l’equip palafrugellenc van accedir a la fase d’ascens que va jugar-se al pavelló local. En Xevi Alcàntara i l’Edu Cama formen part de l’equip tècnic.

L’ambició ha de ser màxima, malgrat la pressió que una temporada magnífica com la passada pot portar a la plantilla. Joe Gou ho explicava al programa PalaSport de Ràdio Palafrugell.

La lliga Catalana Or serà dura, amb una gran igualtat com s’ha demostrat al llarg dels darrers anys. Gou ha destacat el Calella o La Garriga.

La plantilla ha tingut alguna baixa, per retirada o per estudis, com el cas d’en Santi Castillo o en Roger Montemayor. Baixes que s’han cobert amb jugadors de la base, com habitualment sempre ha fet el Garbí.

Diumenge vinent, dia 6, el Garbí rebrà el Sant Boi al Garbí Arena a 2/4 d’1 del migdia. Serà la 3a jornada de la temporada 2024/25. En la primera van superar per 26-24 l’OAR Gràcia i van descansar a la segona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).