El Club Hoquei Palafrugell perd contra el Girona i no jugarà les semifinals de la Lliga Catalana Plata

Escrit per el 30 de Setembre de 2024

• Els palafrugellencs han perdut 3-1 contra la Hipoteca Girona Club Hoquei, el club entrenat actualment per Xevi Garcia.

El Club Hoquei Palafrugell no ha arribat a les semifinals de la Lliga Catalana Plata, després de perdre divendres passat contra la Hipoteca Girona Club Hoquei. Els gironins van imposar-se 3-1 al derbi. L’entrenador palafrugellenc, Cesc Linares, explica al PalaSport de Rafel Corbí que el joc dels rivals “va semblar més d’OK Lliga que d’OK Plata”.

Els gironins van estrenar el marcador al primer minut amb el gol de joc Sergi Canet, que havia jugat temporades enrere al Palafrugell. Set minuts abans del descans, Jordi Mateos de l’equip blanc-i-negre va aconseguir igualar el marcador. L’empat, però, va durar poc perquè un minut més tard va marcar de falta directa Django Matthieu, a favor dels gironins. Ho va fer després de la targeta blava de Biel Mir.

A la segona meitat, el Girona va sentenciar el 3-1 a nou minuts de xiular el final. Àlex Grau va marcar el gol. Tot i això, Linares explica que “les sensacions són bones”.

Amb la derrota, els palafrugellencs han acabat la Lliga Catalana Plata, a l’espera de començar l’OK Lliga Plata el 19 d’octubre. Mentrestant, aquesta setmana continuaran la pretemporada amb un amistós contra el Club Patí Vic. A més, serà la celebració del 70è aniversari del club. Fins llavors, treballaran “per guanyar experiència”.

El partit serà dissabte, 5 d’octubre a les 20.30 hores al pavelló de Palafrugell.