Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El FC Palafrugell i l’AD Sauleda busquen puntuar en la segona jornada

Escrit per el 27 de Setembre de 2024

Aquest cap de setmana, blanc-i-negres i taronges respectivament buscaran sumar els primers punts del curs. El mateix intentaran La Punxa CF i el Mas Mascort FC.

En la segona jornada del grup 1 de Segona Catalana, FC Palafrugell i l’AD Sauleda comparteixen un objectiu comú: sumar els primers punts de la temporada. Aquest dissabte els blanc-i-negres reben a l’Estadi Josep Pla i Arbonès al Vilablareix FC a les 16:45h, i el segon entrenador Juanito Paez, confia a guanyar a casa i refer-se dels errors de l’anterior jornada:

El FC Palafrugell té una plantilla molt renovada aquest nou curs / ALBA CABRERA

Per la seva part, l’AD Sauleda juga diumenge a les 17h un derbi de proximitat a camp rival amb el Begur CF, recent descendint a la categoria. Passant ja al grup 2 de Tercera Catalana, La Punxa CF, que encara té pendent d’assignar horari al partit ajornat de la primera jornada contra l’Hostalric Atlètic, juga aquest dissabte a les 17h al camp del Cristinenc CE per, també, intentar puntuar en aquest inici de curs.

Finalment, al grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC rebrà també dissabte a les 17h al Sant Antoni CF. Un altre derbi de proximitat en aquesta segona jornada, en la que els vermell-i-negres també buscaran estrenar puntuació en la seva classificació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).