Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Grup Port Bo celebra 58 anys amb un concert benèfic diumenge al Teatre Municipal de Palafrugell

Escrit per el 20 de Setembre de 2024

  • El concert benèfic serà diumenge a les sis de la tarda.

El grup Port Bo celebra 58 anys amb el tradicional concert benèfic al Teatre Municipal de Palafrugell. El diumenge, 22 de setembre a les 18 hores, els palafrugellencs interpretaran havaneres antigues per a diferenciar-se de les altres cantades que fan. A més, els diners recaptats aniran destinats a les activitats de Càritas Palafrugell.

Com fan cada any, hi actuaran altres membres d’etapes anteriors del Port Bo. Ho explica un dels components actuals, Pep Nadal, a Ràdio Palafrugell.

Després del concert també vendran el disc que acaben de publicar i donaran part dels diners a Càritas. Les entrades del concert valen 10 euros i ja es poden comprar en línia.

La formació va néixer l’any 1966 a Calella de Palafrugell. El trio inicial el va formar Josep Xicoira, Carles Mir i Ernest Morató, sovint acompanyats al piano pel mestre Frederic Sirés. Després de diverses etapes i relleus, el 2022 Lluís Bofill (segona veu i guitarra) i Xavi Jonama (veu baixa) van agafar el relleu d’Irineu “Mineu” Ferrer i Carles Casanovas.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).