Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Així funcionen les noves targetes d’ús de la deixalleria de Palafrugell

Escrit per el 6 d'Agost de 2024

La deixalleria de Palafrugell ha estrenat un nou sistema de les seves targetes. Permetrà registrar millor les entrades i poder obtenir les bonificacions, a més de consultar online les entrades fetes en qualsevol moment.

D’altra banda, s’ha instal·lat a l’accés a la Deixalleria un nou sistema de barrera automàtica, que s’acciona presentant aquesta targeta a l’entrada.

Els usuaris amb les targetes antigues poden renovar-les a les mateixes oficines de la Deixalleria, on les substituiran pel nou model. Els nous usuaris, tant comercials com domèstics, que vulguin donar-se d’alta per primera vegada, han de passar per l’Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça de l’Església, 8).

Per poder obtenir la targeta, els usuaris particulars hauran de presentar una factura de l’aigua o un rebut de la taxa de residus; les empreses hauran de donar el NIF i presentar la darrera factura de les escombraries.

Deixalleria municipal
La Deixalleria municipal, ubicada al camí vell de Tamariu s/n, està oberta de dilluns a dissabte de 8 a 13h i de 15 a 20h. Els diumenges i festius tanca.

Es pot consultar tota la informació referent a la Deixalleria, les bonificacions, la recollida de residus, tant a particulars com comercial, la recollida de trastos o el compostatge a https://residus.palafrugell.cat/ i a través de l’APP Palafrugell al mòbil.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint