Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia Local de Palafrugell identifica vehicles amb matrícules falsificades de França i Bèlgica

Escrit per el 30 de Juliol de 2024

  • Campanya de control de vehicles amb plaques de matrícula estrangeres

La Policia Local de Palafrugell ha posat en marxa una campanya de control de vehicles amb plaques de matrícula estrangeres, centrant-se especialment en matrícules franceses i belgues. Aquesta iniciativa es va iniciar fa uns dies amb l’objectiu de combatre la delinqüència relacionada amb la falsificació de documentació, la manipulació de números de bastidors i les alteracions en les plaques de matrícules.

Fins ara, les actuacions dutes a terme per la Policia Local han resultat en l’obertura de diligències penals en tres ocasions. Concretament, s’han detectat dos vehicles francesos i un de belga que circulaven amb plaques de matrícula falses. Els casos han estat derivats als Jutjats de La Bisbal d’Empordà per a la seva tramitació legal corresponent.

Col·laboració amb unitats especialitzades

El cos policial ha observat un augment en les activitats delictives relacionades amb la falsificació de documents i l’alteració de matrícules. Els autors d’aquests delictes sovint intenten exportar vehicles manipulats per eludir la legislació vigent en el país d’origen i, en moltes ocasions, aquests vehicles són utilitzats per cometre delictes contra la salut pública.

Les persones identificades i denunciades fins ara tenen antecedents policials i penals tant a França com a Bèlgica. Davant la possibilitat que aquests fets puguin estar relacionats amb altres delictes, la Policia Local de Palafrugell compta amb la col·laboració de les unitats especialitzades del cos de Mossos d’Esquadra i el Centre de Coordinació Policial Francès per aprofundir en la investigació i garantir una resposta adequada a la complexitat dels delictes detectats.

Amb aquesta campanya de control de vehicles amb plaques de matrícula estrangeres, la Policia Local de Palafrugell reafirma el seu compromís amb la seguretat i la legalitat, treballant de manera coordinada amb altres cossos policials per assegurar el compliment de la llei i la protecció de la comunitat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).