Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’oli serà el protagonista a Cap Roig, aquest dissabte

Escrit per el 21 de Juny de 2024

La Laura Masramon, comunicadora i sommelier alt-empordanesa, ens porta aquest dissabte una xerrada sobre l’oli als Jardins de la Dorothy, a Cap Roig. L’activitat, en col·laboració amb la Fundació Pla, començarà a les 11 del matí.

Amb l’ajuda d’uns textos literaris, la Laura ens introduirà en aquest món que és la base de la dieta mediterrània.

Malgrat això, destaca com n’és encara de desconegut pel gran públic.

La jornada serà una barreja entre els tastos de 4 olis triats per la ocasió amb les explicacions que ens oferirà.

Francesc Montero, de la Fundació Pla, en explica a Ràdio Palafrugell en que consistirà aquesta jornada.

Laura Masramon al safareig-estudi de Dali a la Casa Roger de Figueres

La Laura Masramon és una experta divulgadora de la cultura del vi, especialitzada en els vins de l’Empordà. Després de gestionar la comunicació i l’enoturisme en un celler empordanès i treballar a la Borgonya, va fundar la seva pròpia empresa per compartir el plaer del vi i donar a conèixer els vins de l’Empordà a nivell internacional.

Amb una formació en periodisme i publicitat, la seva curiositat innata la va portar a descobrir la seva veritable passió en un celler de la Denominació d’Origen Empordà. Va viure a la Borgonya, on va confirmar que el vi capta l’essència d’una terra i de la seva gent.

Amb la convicció que la comunicació és clau per a la felicitat i el vi n’és el pany, va tornar a casa amb l’objectiu de popularitzar el vi combinant coneixement i gaudi. Avui en dia, treballa per portar els vins de l’Empordà a totes les llars, acceptant el repte de l’enoturisme i explicant històries a través del vi. Tot i que, en aquesta ocasió, ens parlarà d’oli. I serà com oli en un llum.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).