Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jutgen un home acusat de fer tocaments a la seva neboda a Palafrugell

Escrit per el 31 de Maig de 2024

Aquest dijous, l’Audiència de Girona ha començat el judici contra un home acusat d’abusar sexualment de la seva neboda l’any 2019, per la qual cosa s’enfronta a una possible condemna de sis anys de presó, segons diversos mitjans. Segons les acusacions, l’home i la víctima vivien porta a porta a Palafrugell, i l’acusat hauria aprofitat moments en què estaven sols o no vigilats per altres familiars per fer-li tocaments.

Al judici, la menor ha explicat que els presumptes abusos tenien lloc els dies que ella estava amb el seu pare després de la separació dels seus pares. I ha detallat com haurien tingut lloc els fets. Els familiars de l’acusat han negat que la menor passés temps amb ell. El judici continuarà dimarts amb la declaració de l’acusat, així com amb la presentació de conclusions i informes.

Els abusos haurien passat quan la nena tenia set anys. I haurien consistit en tocaments al cul i als genitals de manera repetida. Es demana una pena de sis anys de presó. La defensa ho nega i demana l’absolució.

El judici es reprendrà dimarts vinent amb la declaració de l’acusat, les conclusions i els informes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).