Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El FC Palafrugell ha de guanyar per assegurar la permanència 100%

Escrit per el 24 de Maig de 2024

Els blanc-i-negres juguen aquest dissabte la jornada 32, avantpenúltima de la temporada i encara no han assegurat 100% la permanència per un descens no compensat.

El FC Palafrugell encara ha de puntuar algun punt més per assegurar la permanència al 100% quan falten tres jornades per acabar el curs al grup 1 de Segona Catalana. Aquest dissabte a les 16:45h, els blanc-i-negres juguen com a tretzens classificats al Camp del Gregal contra el Calonge UE, que són quarts i que encara tenen opcions de play-off d’ascens.

Tot i que els palafrugellencs estan situats una posició per sobre del descens, existeix un descens no compensat que afecta al 15è de 3RFEF, al 12è de Lliga Elit, al pitjor 12è de Primera Catalana i al pitjor 13è de Segona Catalana, categoria on els equips tretzens dels sis diferents grups estan bastant igualats en punts.

Per aquest motiu, el capità del FC Palafrugell, Marc Romero, argumenta que l’objectiu aquesta jornada 32 i avantpenúltima és la victòria:

Els blanc-i-negres han de puntuar per assegurar salvar la categoria / ALBA CABRERA

Per la seva part, el partit ajornat de la darrera jornada de la temporada, la 30, del grup 1 de Tercera Catalana, entre La Punxa CF i l’Empuriabrava Castelló CE B s’ha disputat el passat dimecres i han donat per perdut el partit per als blaus. Finalment, els palafrugellencs han acabat com a quarts classificats i mantindran la categoria.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).