Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La música de Robert Johnson, tallers i maquetes navals entre els actes del Dia Internacional dels Museus al Museu del Suro

Escrit per el 16 de Maig de 2024

  • El Museu del Suro ha programat un concert de Lluís Figueras & The Demons, exposarà maquetes navals i farà portes obertes i tallers amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

El Museu del Suro celebra el Dia Internacional dels Museus. Entre les activitats, recuperarà la música de Robert Johnson, el cantant i compositor conegut com “el Rei del Delta blues”. Lluís Figueras & The Demons interpretaran algunes de les 29 cançons que va publicar i que han deixat empremta en la música internacional. El concert serà el dissabte, 18 de maig a les 22 hores i s’emmarca dins dels actes de la Nit dels Museus.

Lluís Figueras explica que aquest any volen recordar Robert Johnson perquè ha marcat a diverses generacions musicals. Ha influït en artistes com Bob Dylan, Johnny Winter, Jimi Hendrix o The Rolling Stones, entre altres.

Interpretaran una desena de cançons que les combinaran amb audiovisuals per a repassar la trajectòria de Johnson.

L’entrada és gratuïta amb aforament limitat.

Exposició de maquetes navals

A més, el Museu del Suro exposarà vaixells, vots i peces antigues de mar. Cada any, l’activitat de “La joia” treu a la llum el fons del museu per a reivindicar la importància de la conservació del patrimoni. Són peces que no estan exposades habitualment. Ho explica el director del museu, Pep Espadalé.

El diumenge, 19 de maig a les 12 hores, han programat un taller familiar per ensenyar quina feina fan els museus. Els infants de 6 a 12 anys manipularan el suro. L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s trucant al 972 30 78 25 o enviant un missatge de WhatsApp al 618 49 56 40.

Portes obertes

A més, durant tot el cap de setmana s’han organitzat portes obertes al Museu del Suro. Dissabte obrirà les portes de 10 a 14 i 17 a 24 hores i diumenge, de 10 a 14 hores. A part, es podrà pujar a la Torre de Can Mario tot el cap de setmana d’11 a 13 hores. I la Torre de Guaita de Sant Sebastià, dissabte de 10 a 13 i 17 a 20 hores.

Per altra banda, el Museu Can Mario de la Fundació Vila Casas també obrirà les portes dissabte d’11 a 14 i de 16.30 a 20.30 h.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).