Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Àlex Luis “Sepu” és el porter menys batut del 16è grup de Tercera Catalana

Escrit per el 25 de Febrer de 2023

  • Ara és un dels porters del FC Palafrugell, però també l’havia entrenat en temporades anteriors.

Àlex Luis “Sepu” és un dels porters del Futbol Club Palafrugell. De moment, és el porter menys batut de la categoria i afegeix que, tot i tenir 41 anys, se sent molt còmode al terreny de joc. En temporades anteriors també havia sigut l’entrenador del primer equip, així com de l’AD Sauleda.

Comenta que una lesió el va obligar a abandonar la porteria durant unes setmanes. Explica al PalaSport amb Rafel Corbí que li va costar molt recuperar-se.

Destaca que s’està fent una bona temporada. De moment, el club palafrugellenc només ha rebut 19 gols, igual que el Futbol Club Bellcaire 2012, l’actual líder. Àlex Luis comparteix la porteria amb Ivan Quintana.

Ara, són segons a la classificació amb 45 punts. Àlex Luis explica que el Palafrugell té una defensa molt sòlida amb jugadors que fan molt bona feina com Brian Perujo, Marc Romero o Eloy Gámez. També, destaca que es marquen molts gols.

Aquest dissabte a les 17.30 hores rebran l’Empuriabrava Castelló CE. Són els tretzens classificats amb 19 punts. A la primera volta els van guanyar per 1-2. A més, el Futbol Club Bellcaire 2012 juga al camp del CE Llançà. Sepu es mostra confiat que es podran apropar a la primera posició.

Per altra banda, destaca els bons resultats dels altres equips palafrugellencs. Comenta que no és cap novetat el que fa l’AD Sauleda perquè fa temporades que juguen bé. Afirma que “fan una temporada increïble”. Recordem que també va ser-ne l’entrenador. I destaca els resultats de La Punxa CF.

En l’àmbit personal, destaca que es cuida i menja sa per poder seguir jugant. Avança que, si la pròxima temporada té bon físic i el club compta amb ell, estaria disposat a seguir jugant.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).