Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El FC Palafrugell i l’AD Sauleda volen mantenir el pols a la lliga

Escrit per el 10 de Febrer de 2023

  • Els dos equips han començat la segona volta de Tercera Catalana sense sumar els tres punts, mentre que a Quarta Catalana, els equips palafrugellencs agafen embranzida

Després de perdre a casa contra el líder, el FC Palafrugell vol mantenir el pols en la disputa pel lideratge del grup 16 de Tercera Catalana. Tot i no puntuar la jornada passada contra el Bellcaire FC, els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez es troben només a quatre punts del primer classificat, i, com explica Eloy Gamez, encara tenen tota la segona volta per endavant:

Els palafrugellencs ja han arribat a estar a cinc punts dels liderat / ALBA CABRERA

Aquest diumenge, encara com a segons classificats, els blanc-i-negres jugaran a les 16:30h al camp del Sant Pere Pescador FC per intentar tornar a sumar els tres punts. Per la seva part, al grup 17 de Tercera Catalana, com que l’AD Sauleda va ajornar el primer enfrontament de la segona volta la jornada anterior contra el Penya Bons Aires Esportiu per falta d’espai al Gregal, els taronges arriben com a tercers classificats, però amb un partit menys a disputar dissabte a les 17:45h la jornada 19 precisament al Camp del Gregal rebent a l’Anglès CE.

En la jornada 18 del grup 29 a Quarta Catalana, La Punxa CF juga diumenge a les 16h també al Gregal contra el Sant Antoni CF, duel al qual arriba com a líder del grup, dos punts per sobre del Sant Feliu de Guíxols B. I l’equip palafrugellenc que tanca el cap de setmana futbolístic abans de l’aturada per Carnestoltes amb el seu partit és el Mas Mascort FC, que juga també diumenge, però a les 17h i al camp de La Batllòria CF, enfrontament al qual els vermell-i-negres arriben com a desens classificats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).