L’Escola d’Hoteleria i Turisme de l’INS Baix Empordà organitza la 1a edició de les Jornades gastronòmiques
Escrit per Ràdio Palafrugell el 17 de Gener de 2023
- Es va comptar amb la presència de professionals relacionats amb el sector de l’hoteleria i el turisme.
Els estudiants de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de l’Institut Baix Empordà van rebre formacions de xefs i altres experts reconeguts en el sector gastronòmic. El departament d’hostaleria, forneria i pastisseria de l’Institut Baix Empordà va organitzar les primeres jornades gastronòmiques a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del centre i als espais gastronòmics. A més, l’alumnat va visitar indrets com el Toni Izquierdo Gourmet, el bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro. Ho destaca Alfons Rius, professor de Serveis en Restauració.
Hi van participar els alumnes del PFI d’Hoteleria, dels cicles de grau mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en restauració i de Forneria, Pastisseria i Confiteria, a part dels cicles superiors de Direcció de Cuina i Gestió d’Allotjaments turístics. Les activitats educatives van durar una setmana.
Els estudiants van rebre formacions de xefs reconeguts de la comarca del Baix Empordà, sobre productes de proximitat i de cellers de les DO Conca de Barberà, Penedès i Pla de Bages. També, hi van participar baristes, bàrmans, empresaris i emprenedors dels sectors de la forneria, la pastisseria i altres empreses relacionades amb l’hoteleria.