Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Detenen tres homes per robatoris a cases i cotxes a Llafranc

Escrit per el 11 de Gener de 2023

  • Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes per robatoris en dos habitatges i tres vehicles a Llafranc
  • Els sospitosos, amb antecedents policials, han estat capturats gràcies a la col·laboració de la Policia Local de Palafrugell

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres homes d’entre 20 i 24 anys per haver robat en dos habitatges i tres vehicles a Llafranc, segons informen diversos mitjans.

Els agents van enxampar els sospitosos mentre estaven a l’interior d’un dels pisos i dos d’ells van intentar fugir per la finestra, però van ser detinguts gràcies a la col·laboració de la Policia Local de Palafrugell. El tercer sospitós va ser trobat amagat sota un llit. Els detinguts tenien múltiples antecedents policials i es troben a l’espera de judici.

La nit del 8 de gener, els agents van rebre un avís d’un robatori que havia tingut lloc en un edifici del passeig de Carles Vila de Llafranc, on havien robat en tres vehicles estacionats en un aparcament comunitari. Els agents van investigar l’aparcament i van trobar que també havien forçat dos pisos del mateix edifici.

A l’interior dels domicilis, havien remogut tot i les finestres havien estat forçades. Mentre comprovaven els pisos, els agents van sentir sorolls i van veure dos homes que fugien per la finestra, van aconseguir capturar-los amb l’ajuda de la Policia Local de Palafrugell. El tercer sospitós va ser trobat amagat sota un llit d’un dels domicilis robats. A més, van trobar objectes robats dels vehicles i altres que encara s’estan investigant.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).