Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El FC Palafrugell superat a Blanes

Escrit per el 21 de Febrer de 2022

  • Els blanencs són candidats a la fase d’ascens i no van donar opció a la Ciutat Esportiva en un partit fluix dels palafrugellencs (3-0).
  • A falta de dos partits per acabar la primera fase, baixen a la penúltima posició.
  • Per la seva part, La Sauleda i La Punxa han guanyat i el Mas Mascort ha empatat.

Aquest dissabte, el FC Palafrugell no ha pogut amb el Blanes i ha caigut per 3 a 0 a la Ciutat Esportiva de la localitat blanenca. L’absència de Jordi Codina a la banqueta i de Joel Ferré a la davantera -ambdós sancionats per a aquest partit- s’ha fet notar en la vintena jornada de la primera volta, i els palafrugellencs -vestits per a l’ocasió amb la segona equipació vermella- han perdut un altre enfrontament, a falta de només dos duels perquè comenci la fase de permanència.

La victòria contra el Sant Feliu de Guíxols, ara últim a la classificació del subgrup 1B de Segona Catalana, no es va poder repetir al camp d’aquest equip de la Selva, que ara se situa segon a la general. Per tant, després de no haver puntuat, els de Palafrugell són ara penúltims (11 de 12) amb 20 punts, sis victòries, dos empats i 12 derrotes havent disputat ja 20 partits aquest curs.

A l’estadi del Blanes, els palafrugellencs van aguantar els primers minuts, però amb el gol en pròpia d’Atik Dahmani (19′), la moral va decaure i el conjunt local va fer seu el control de l’enfrontament, posant el segon al marcador al minut 29 després d’un xut de Maha Cham. En la segona meitat, els canvis van millorar la imatge dels de Codina, però els locals encara van marcar el tercer gràcies a Pau Guinau (69′) per tancar un triomf contundent.

En acabar el duel, el nou fitxatge i davanter Isma Taher, comentava que era un resultat just:

El palafrugellenc explica que no van tenir un bon dia / ALBA CABRERA

A més, el davanter també va reconèixer que l’absència de Ferré es va notar:

El màxim golejador de l’equip es va perdre el partit per acumulació de targetes grogues / ALBA CABRERA

Tot i el resultat negatiu, Isma destaca la bona adaptació dels nous jugadors a la plantilla:

La nova incorporació espera aviat poder marcar gols per al Palafrugell / ALBA CABRERA

A més, Taher comenta que està content de jugar amb en Yassine, el seu germà:

Els Taher i els Gámez són les dues parelles de germans que juguen al conjunt palafrugellenc / ALBA CABRERA

Per acabar, el futbolista del Palafrugell afirma que aprofitaran el cap de setmana de descans de la competició per entrenar més i així poder guanyar al Begur a casa:

Serà el sisè i darrer derbi baix-empordanès de la primera fase del subgrup / ALBA CABRERA

De fet, amb el descans pel Carnestoltes, Palafrugell i Sauleda jugaran un triangular amb l’Escala al Josep Pla i Arbonès el pròxim dijous 24 de febrer a les 20.30 hores.

AD SAULEDA

Per tant, el derbi baix-empordanès Palafrugell-Begur corresponent a la jornada 21 serà el 5 de març a les 16 hores a l’estadi Josep Pla i Arbonès, on després, a les 18 hores, jugarà també un altre derbi, Sauleda-Aro.

Resultats de la resta d’equips palafrugellencs

Pel que fa al conjunt taronja, els d’Alex Sepu van tornar a guanyar per 1 a 4 a Santa Coloma de Farners contra el Farners B i ja encadenen tres jornades consecutives puntuant, les tres primeres de la segona volta, per situar-se sisens del grup 18 de Tercera Catalana, amb 11 victòries, dos empats i set derrotes en 20 partits. Així ho destacava el tècnic del conjunt taronja als serveis informatius.

Per la seva part, els equips de Palafrugell del grup 29 de Quarta Catalana també han sumat aquesta jornada. El Mas Mascort va empatar al Gregal amb la Penya Bons Aires B (1-1), mentre que La Punxa ha escombrat al Mont-ras amb un resultat de 0 a 8, i acumula així cinc duels seguits guanyant.

Així, els vermells-i-negres continuen desens a la classificació (21 punts en 18 jornades amb cinc victòries, sis empats i set derrotes) i jugaran també en dues setmanes a l’estadi del Sant Ponç Atlètic B. D’altra banda, el conjunt blau pugen ara fins a la cinquena plaça amb 34 punts, a 10 del líder –Monells-, amb 11 victòries, un empat i cinc derrotes en 17 enfrontaments disputats, i jugaran igualment d’aquí a 15 dies al Camp del Gregal contra l’Escola de Futbol Baix Ter.

Podeu recuperar la transmissió del Blanes-Palafrugell:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).