Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Cap Roig 2021 arrenca amb bon peu

Escrit per el 21 d'Abril de 2021

  • En una setmana ja han venut totes les entrades de 4 concerts (Manel, Aitana, Estopa i Morat) i 5 més estan a punt de fer-ho.

En només una setmana després de la presentació del cartell de la 21a edició del Festival de Cap Roig, els concerts de Manel, Aitana, Estopa i Morat ja han penjat el cartell de sold out. En aquest sentit, ja se superen les 24.000 entrades venudes que representen un 67,32% del total. Així doncs, el Cap Roig 2021 arrenca amb bon peu després de la cancel·lació de l’edició passada.

En aquesta edició 2021 del Festival Cap Roig, les mesures anticovid hi seran molt presents. La més destacada és la limitació d’aforament com ja va explicar el director de l’esdeveniment, Juli Guiu, durant la presentació. Així, es passa de les habituals 2.118 localitats a un topall de 1.600.

Les ganes de la gent de tornar a la normalitat després de més d’un any de pandèmia s’han deixat notar. En aquesta línia, des de Clipper’s Live anuncien que ja s’han venut més del 60% d’entrades. A més, dels quatre concerts per als que ja no hi ha entrades, les actuacions de Pablo López, Ara Malikian, Els Amics de les Arts, Blaumut i El Pot Petit també es troben a prop d’esgotar totes les localitats.

Aquests artistes completen un cartell de 23 concerts que reafirma, un cop més, l’esperit eclèctic del festival amb una gran varietat de gèneres musicals. Així, del 23 de juliol i fins el 21 d’agost, l’escenari dels Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell serà l’epicentre dels festivals d’estiu.

El Festival de Cap Roig també comptarà amb més artistes de primer nivell nacional i internacional, com Raphael, Juan Diego Flórez, Passenger, Antonio Orozco, Sara Baras, Hombres G, David Bisbal o Love of Lesbian.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).