Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


6a Run4Cancer a les comarques gironines

Escrit per el 7 de Febrer de 2020

  • Palafrugell torna a ser una de les 8 seus en la que es desenvoluparà aquesta prova solidària.
  • Organitzada per Fundació Oncolliga Girona també es fa a Olot, Figueres, Tossa, Salt, Porqueres, Planoles i Riudellots de la Selva.

Aquest cap de setmana arriba la 6a Run4Cancer a 8 punts de les comarques gironines. Un any més, Palafrugell tornarà a ser el punt de referència del Baix Empordà. Diumenge a les 10h al pavelló d’esports començarà la prova, a les 9h es podrà apuntar la gent. Hem parlat amb la representant de la delegació d’Oncolliga a Palafrugell, Teresa Oller.

L’any passat a Palafrugell van participar pràcticament 600 persones en les dues modalitats que presenta aquesta prova. En aquest sentit, Teresa Oller, remarca que la meteorologia hi juga un paper cabdal.

No obstant això, Oller s’ha mostrat optimista de poder superar, per primera vegada la barrera dels 600 participants. Tot i que, arribar als números d’Olot és impensable. A la capital de la Garrotxa l’any passat hi van córrer 1.200 persones. El ritmes d’inscripcions ja denota que la diferència d’enguany serà similar al 2019.

D’altra banda, bona part dels participants esperen fins a darrera hora per apuntar-se a la iniciativa. Aquests tenen l’opció de fer dos recorreguts. D’una banda, un de 5 quilòmetres i un de 10 que arribarà fins a l’entorn de Cap Roig. Així, la Run4Cancer és una prova apta per a tothom a diferència de l’Oncotrail.

La 6a Run4Cancer a les comarques gironines espera poder superar els 32.000 euros recaptats l’any passat, 5.300 a Palafrugell. La iniciativa va néixer l’any 2015 i es va decidir celebrar-la el diumenge més proper al 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer. Podeu recuperar la conversa íntegra amb Teresa Oller responsable d’Oncolliga Palafrugell a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).