Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


6a edició del Swim Out Costa Brava

Escrit per a 5 de Setembre de 2019

  • Un any més arriba el Lindy Hop i Solo Jazz Festival a Palafrugell
  • Els organitzadors Alba Casadellà i Josep Maria Farfán expliquen els detalls a Ràdio Palafrugell

La música swing i un dels seus balls, el Lindy Hop, característics dels anys 30 als Estats Units, segueix en auge arreu del món. Entre Llafranc i Palafrugell, té lloc un dels festivals de swing referents a Europa. Del 5 al 8 de setembre arriba la 6a edició del Swim Out Costa Brava. Un festival que és possible gràcies al suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). 

El Swim Out Costa Brava acull a més de 600 participants de tots els continents, el 70% dels quals vénen de fora l’Estat espanyol. De fet, enguany els organitzadors del festival destaquen a Ràdio Palafrugell que han superat el record d’inscripcions i de països participants.

D’altra banda, el format del festival és de summer camp. És a dir, els balladors conviuen durant 4 dies a Llafranc, reben classes amb reconeguts professors de Lindy Hop i Solo Jazz de l’escena internacional i ballen al ritme de bandes de músics de renom. En aquesta 6a edició del Swim Out Costa Brava hi participaran dues bandes d’origen francès, la Hot Swing Sextet i Swing Shouters .

Swim Out també obert al públic

Les festes de la nit són obertes al públic general, no només a la gent que balla. Enguany seran a l’espai Els Ametllers de Palafrugell. Les bandes franceses faran sonar els millors estàndards de l’Era del Swing. No obstant això, l’Alba Casadellà remarca que les formacions han hagut d’adaptar les peces per fer-les ballables.

En aquest sentit, tot i que les inscripcions per al format summer camp ja han arribat al sostre, les entrades per a les festes de la nit es poden adquirir el mateix dia a la taquilla de Els Ametllers.

A més, també hi haurà competicions i exhibicions, es podran visitar paradetes de la moda vintage com SusiSweetDress, Swivels & Bow o Madame Dynamite i fer un mos a la Crêperie de Mariöne.

Entrevista íntegra amb els organitzadors del festival
6a edició del Swim Out Costa Brava
Josep Maria Farfán i Alba Casadellà, organitzadors del Swim Out Costa Brava

Opinions dels lectors
  1. Núria Ventura   On   9 de Setembre de 2019 at 11:56

    UNA LLÀSTIMA QUE NO S’AVISAVA ENLLOC QUE S’HAVIA DE PAGAR UNA ENTRADA DE 25 EUROS PER PERSONA PER ACCEDIR AL RECINTE. AIXÒ S’HA D’AVISAR PER LA GENT QUE ENS HI VAREM DESPLAÇAR I NO HI VAREM ENTRAR, DONCS AQUESTS 25 EUROS TAMPOC NO DONAVEN DRET A CONSUMICIÓ.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *