Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


40 aniversari de l’Associació de Veïns i Amics de Llofriu

Escrit per a 27 de Juny de 2019

  • Ràdio Palafrugell farà un programa especial el divendres 28 a les 11h amb diversos llofriuencs il·lustres, des del Centre Cultural Bassa Rocas

Enguany es commemora el 40 aniversari de l’Associació de Veïns i Amics de Llofriu (AVALL). Per aquest motiu, des de l’AVALL han organitzat diverses activitats, coincidint amb l’arribada de l’estiu.

Les activitats se centraran el dissabte 29 de juny i començaran a les 17:30h amb un Torneig de bitlles catalanes al camp d’esports de Llofriu. Paral·lelament, a les 18h hi haurà audició de sardanes a la plaça de l’església. L’actuació anirà a càrrec de la cobla La Principal de l’Escala.

Tot seguit, a les 20h a l’església tindrà lloc el concert coral a càrrec de la palafrugellenca Nit de Juny. A les 21h a la pista esportiva hi haurà un sopar popular. A més, l’àpat estarà amenitzat per Albert Vinyes. Per acabar la celebració, es farà un ball de pagès amb King Q Sham.

Programa especial des del Centre Cultural Bassa Rocas

Per comentar la celebració del 40 aniversari de l’Associació de Veïns i Amics de Llofriu, Ràdio Palafrugell oferirà el divendres 28 un programa especial des del Centre Cultural Bassa Rocas.

Falca promocional del programa especial des de Llofriu

Per primer cop, des de les 11h del matí s’anirà a Llofriu per fer un programa des d’aquest nucli de Palafrugell. Han passat per la la sintonia de Ràdio Palafrugell: Josep Estanyol i Jaume Alsina, fundadors de l’AVALL. A continuació ha estat el torn de Josep Estanyol, actual president i Montse Alsina, responsalbe de festes i Fina Puigdevall. La segona hora de programa ha començat amb l’Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla que ha explicat la relació de l’escriptor amb Llofriu i ha repassat les properes activitats de la Fundació.

Per últim, els dos darrers convidats han estat Lluís Medir, exalcalde de Palafrugell i que des de fa uns quants anys viu a Llofriu i l’escriptora Rosa Regàs. Regàs va adquirir un mas al nucli l’any 1975, però no va ser fins a la dècada dels 80 que s’hi va traslladar definitivament.

El programa ha estat emès en directe des de les antigues escoles, al Centre Cultural Bassa Rocas i l’entrada era lliure i obert a tothom. A continuació us deixem amb el dos arxius de les dues hores de programa.

40 aniversari de l'Associació de Veïns i Amics de Llofriu
Rosa Regàs i Josep Sabrià
40 aniversari Associació de Veïns i Amics de Llofriu
Cartell de les activitats de celebració del 40 aniversari de l’AVALL

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *