Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


36è Cicle de Concerts d’Estiu de JJMM Palafrugell

Escrit per a 17 de Juliol de 2019

  • Avui es dona el tret de sortida a un altre clàssic de l’estiu a Palafrugell
  • El recital de cant Paraules d’amor de Rimma Khismatullina i Anna Balvak és el primer dels 8 concerts que organitza Joventuts Musicals (JJMM) de Palafrugell

Avui s’inaugura el 36è Cicle de Concerts d’estiu de JJMM Palafrugell. La mezzosoprano russa Rimma Khismatullina i la pianista ucraïnesa Anna Balvak, ofereixen a les 21h al Teatre Municipal de Palafrugell Paraules d’amor, un recital de cant.

Daniel Regincós, membre de la junta de Joventuts Musicals de Palafrugell ha passat pels micròfons de l’emissora per fer un repàs dels concerts d’enguany. En total el Cicle inclou 8 que s’allargaran fins el 6 de setembre i, llevat del primer i l’últim, la resta se celebren a l’església de Calella. A més, només el darrer concert no s’ofereix en dimecres, sinó que serà el divendres. En aquest sentit, Regincós destaca que fer els concerts en dimecres és per tradició i perquè a l’estiu ja hi ha moltes activitats.

Les entrades costen 15 euros, amb descomptes per a aturats, usuaris del carnet jove, membres de família nombrosa i jubilats (10 euros) i per als joves de 12 a 18 anys (5 euros), i l’accés és gratuït per als menors de 12 anys. També és gratuïta l’entrada pels socis de JJMM. Per això, Daniel Regincós posa en valor fer-se soci de l’entitat.

D’altra banda, l’inici del 36è Cicle de Concerts d’Estiu de les JJMM Palafrugell, coincideix amb la Festa Major del municipi. En concret, Khismatullina i Balvak interpretaran obres de Mompou, Morera, Granados, Fauré, Montsalvatge, Strauss, Poulenc, etc.

El programa del 36è Cicle de concerts d’estiu

A més del recital inaugural hi ha 7 propostes més al llarg de tot l’estiu. D’una banda, a Calella, hi actuaran el Trio Barroc del Cafè amb la soprano Susanna Puig, el dimecres 24 de juliol; el quartet de corda Altimira amb el clarinetista Cristian Elciu, el 31 de juliol; els tres tenors Josep Fadó, Antoni Lliteres i Albert Deprius, amb la pianista Marta Pujol, el 7 d’agost; la pianista Susana Gómez, 14 d’agost; el duo de flauta i guitarra Caliope, el 21 d’agost, i l’Orquestra de Cambra d’Empordà, el 28 d’agost.

Per últim, el 6 de setembre actuarà a Sant Sebastià el duo de veu i guitarra Raquel & Miranda.

Daniel Regincós a la sintonia de Ràdio Palafrugell
36è cicle de concerts d'estiu de JJMM Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *