Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


32è Concurs d’Ornitologia amb 2.030 exemplars

Escrit per el 7 de Novembre de 2019

Aquest cap de setmana La Bòbila acull el 32è Concurs Exposició d’Ornitologia amb 2.030 exemplars. Aquest esdeveniment l’organitza l’Associació d’Ornitològica del Baix Empordà. D’altra banda, però, des d’avui, l’exposicó ja és oberta al públic. A més, s’ha de destacar que el concurs puntua per al 46è Campionat de Lliga Catalana.

Marcial Pérez, representat de l’organització ha destacat a Ràdio Palafrugell que quan van començar, pocs creien en l’Associació. De fet, remarca que, actualment el concurs de Palafrugell és el més gran de Catalunya.

D’altra banda, s’ha de destacar que el Concurs d’Ornitologia inclou una gran varietat de categories. En aquest sentit, amb Marcial Pérez, també s’han repassat les diverses categories en les quals s’atorgaran premis aquest cap de setmana.

Per últim, referent als reconeixement amb al representat de l‘Associació d’Ornitològica Baix Empordà s’han repassat els premi que atorga l’Ajuntament de Palafrugell. Els Pin d’Or, per Pérez és el que realment dona prestigi al Concurs.

Així, en aquesta edició, els Pin d’Or de l’Ajuntament de Palafrugell han estat atorgats als següents criadors: José Antonio Cano, de Siurana d’Empordà (premi al millor canari de color); Francisco Garcia, de Dosrius (en categoria canari de postura) i Joaquim Coll, de Roses, en l’apartat d’exòtics.

En paral·lel, el 29è Trofeu Josep Olivé Segura ha estat per a Neyzan García Cruz, de Palafrugell.  Aquest premi s’atorga al soci amb més puntuació de la gama de color i que no l’hagi obtingut anteriorment.

32è Concurs d'Ornitologia amb 2.030 exemplars
Marcial Pérez, representat de l’Associació d’Ornitologia del Baix Empordà a Ràdio Palafrugell

25è aniversari del concurs de dibuix escolar

Paral·lelament al Concurs Ornitològic, enguany se celebra el 25è aniversari del Concurs de Dibuix Escolar al qual s’hi han presentat un miler de dibuixos d’alumnes de primària i secundària de diferents escoles de Palafrugell, Mont-ras, Vall-llobrega i La Pera.

Els guanyadors d’aquesta edició són a primària (cicle inicial 1r i 2n): Lídia Gimenez de l’escola Vall-llobrega (Vall-llobrega); en la categoria de cicle mitjà 3r i 4t curs: Laia Vilanova de l’escola Pi Verd (Palafrugell); i en la categoria de cicle superior 5è i 6è curs: Marina Decianu de l’escola Torres i Jonama de Mont-ras. Pel que fa els guanyadors d’E.S.O. són: Martina Garcia i Kevin Bermudez, de primer cicle, i Laia Gomes i Daniel Pita, de segon cicle, tots ells de l’IES Frederic Martí Carreras de Palafrugell.

Els dibuixos estaran exposats a la Bòbila fins el 10 de novembre. L’entrega de premis del concurs de dibuix tindrà lloc diumenge a les 11 del matí.

Així doncs, durant 4 dies Palafrugell acull el 32è Concurs Exposició d’Ornitologia amb 2.030 exemplars. L’exposició ornitològica es pot visitar a La Bòbila fins aquest diumenge dia 11 de novembre; fins dissabte, en l’horari de 10h a 13h i de 16h a 20h, i el diumenge al matí, fins a les 13h. Per últim, l’entrega de premis tindrà lloc a les 12 del migdia al mateix espai de la Bòbila.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).