Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


2Oè Cap de Setmana Ibèric, amb Antoni Rojas

Escrit per a 3 d'Octubre de 2020

  • El Museu del Suro de Palafrugell colabora en la realització d’una visita comentada, en format presencial i streaming, amb l’arqueòleg Antoni Rojas.
  • Tindrà lloc el dissabte 3 d’Octubre a les 18h.
  • A través del hashtag #csi_ibers es podrà seguir la programació i compartir vivències.

Aquest dissabte 3 i diumenge 4 d’octubre, es celebra el 20è Cap de Setmana Ibèric. La festa s’organitza anualment per la Ruta dels Ibers, un projecte del Museu d’Arqueologia de Catalunya, el qual s’encarrega de promoure tots els jaciments ibers del país.

El Museu del Suro de Palafrugell colabora en la realització d’una visita comentada, en format presencial i streaming, amb l’Arqueòleg Antoni Rojas. Rojas, treballa com a arqueòleg especialitzat en la cultura ibèrica, i en l’àmbit dels usos, difusió i comunicació del patrimoni i dels processos de patrimonialització.

El poblat protagonista de la visita és l’anomenat poblat ibèric de Sant Sebastià de la Guarda a Llafranc. L’arqueòleg Antoni Rojas ens introdueix a la visita guiada, explicant-nos tot el que podrem conèixer sobre el poblat.

A continuació, ens explica la seva relació professional amb el poblat de ibèric de Sant Sebastià de la Guarda.

Cada edició del Cap de setmana Ibèric tracta una temàtica diferent. Pel que fa a aquest any, Antoni Rojas ens avança que s’explicarà l’evolució del poblat, la seva durada i quins eren els recursos naturals que utilitzaven dels que els oferia la natura a l’entorn de l’oppidum.

Cal reserva prèvia al Museu del Suro

Tot seguit, avança al nostre públic que cal reservar i que la visita es realitzarà sota les mesures de seguretat que podem trobar a tot arreu; distància, mascareta i gel hidroalcohòlic.

Per últim, recordar que és necessària la reserva prèvia per assistir al Museu del Suro, i que a través del hashtag #csi_ibers, es podrà seguir la programació i compartir vivències. Una ocasió única per conèixer el jaciment de la mà de qui l’ha investigat en els darrers anys.

A continuació, adjuntem l’entrevista completa amb Antoni Rojas.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *