Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


20a edició de Cap Roig a Calella de Palfrugell

Escrit per el 28 de Febrer de 2020

  • Del 10 de juliol al 22 d’agost un any més els jardins de Cap Roig acolliran prop d’una trentena d’artistes nacionals i internacionals.
  • Enguany es posen a la venda 48.000 entrades. Respecte el 2019 hi haurà un concert més.

The Lumineers serà el grup que obrirà el teló el 10 de juliol de la 20a edició del Festival Cap Roig a Calella de Palafrugell. Entre els artistes catalans destaquen els noms dels grups Manel, Els Amics de les Arts, Estopa i Blaumut. A més, respecte l’any 2019 hi ha un concert més. Es posen a la venda 48.000 entrades.

D’altra banda, pel que fa als artistes internacionals destaca Supertramp, Andrea Bocelli, David Bisbal i Mika, entre d’altres. Juli Guiu, director del festival ha destacat, entre d’altres la presència de Lionel Richie el 24 de juliol. Un artista que se li resistia des de feia 5 anys com ha reconegut als nostres micròfons.

Les entrades es podran adquirir el dilluns 2 de març a partir de les 10h a la pàgina web del Festival Cap Roig. Enguany s’allargarà fins el 22 d’agost amb un doble concert de Julio Iglesias.

Presenten el cartell de Cap Roig 2020

AcompanyArt beneficiària del concert solidari

D’altra banda, la presentació també ha servit per fer entrega a l’entitat palafrugelleca d’un taló de 5.000€ corresponent al concert solidari. Isabel Muñoz, presidenta d’AcompanyArt valora als micròfons de Ràdio Palafrugell aquest donatiu.

Isabel Muñoz, presidenta d’Acompanyart
Josep Ollé director dels Jardins de Cap Roig , Isabel Muñoz, presidenta d’AcompanyArt i Juli Guiu, director de Cap Roig Festival

Per una altra banda, el concert solidari de la 20a edició del Cap Roig de Calella de Palafrugell estarà dedicat a Càritas Palafrugell. La Marissa Grassot, remarca que amb la recaptació del concert de Juan Diego Flórez, el 5 d’agost es podrà afrontar un nou projecte. Aquest estarà enfocat a les persones amb risc d’exclusió social.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).