Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


16 noves incorporacions a l’Ajuntament de Palafrugell

Escrit per el 17 de Gener de 2020

  • El SOMI de Palafrugell a través del programa Treball i Formació incorpora 16 persones mitjançant una subvenció de més de 200.000 euros.

En aquest inici d’any hi hagut 16 noves incorporacions a l’Ajuntament de Palafrugell. Això ha estat possible gràcies al Servei d’Ocupació Municipal que sol·licita i gestiona anualment el programa Treball i Formació.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc del Pla de Desenvolupament de Polítiques d’Ocupació, han subvencionat 16 contractes de treball. Així, d’aquests n’hi ha 11 que són de 6 mesos i 5 de 12 mesos de durada. Tots els contractes es van iniciar el 23 de desembre de 2019. D’altra banda, també es subvenciona una formació transversal obligatòria de 60 hores dins l’horari laboral. Les tasques i feines que realitzen tenen una finalitat d’utilitat pública i també amb un marcat interès social.

Els llocs de treball vinculats enguany al programa són 4 de diferents. Així, hi ha 5 Agents Cívics. Aquests tenen com a principal objectiu millorar la comunicació amb la ciutadania mitjançant actuacions per a la conscienciació cívica. D’altra banda, també hi ha 4 auxiliars administratius/ives. En aquest cas donaran suport a les tasques administratives dins les àrees d’urbanisme, administració general, policia i l’institut de promoció econòmica.

Per la seva banda, el gruix més important d’incorporacions recau sobre l’àrea de Serveis. Un total són 6 peons/ajudants de pintura i lampisteria. Per últim, també s’ha incorporat 1 Tècnic/a Coordinador/a, que serà una figura que ha de garantir l’execució òptima del programa i la millora de l’ocupació de les persones beneficiàries.

El total de la subvenció atorgada és de 219.145,24 euros, que sumat a l’aportació de l’ajuntament (10.145,27€) més la dedicació del personal propi, fa possible el seu desenvolupament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).