Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


118 anys del Mercat Municipal de Palafrugell

Escrit per el 28 de Novembre de 2019

El Mercat de Palafrugell ha rebut el guardó de comerç centenari que atorga cada any la Generalitat de Catalunya amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris. Aixi doncs, enguany es commemoren els 118 anys del Mercat Municipal de Palafrugell.

La delegació palafrugellenca va estar encapçalada per l‘alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Joan Vigas. A més, també els van acompanyar la tècnica de l’IPEP Eva Torres i Jordi Rubau de 3 Pollets com a representat del Mercat. El guardó el van rebre de les mans del MH President Quim Torra.

Des de Ràdio Palafrugell hem visitat el Mercat de Palafrugell per parlar amb Jordi Rubau. En aquest sentit, Rubau ha remarcat que amb aquest premi es dona reconeixement a tota la gent que durant tots aquests anys passat pel mercat.

Un guardó que ajuda als paradistes a seguir endavant, en un moment en que el Mercat Municipal es troba en un molt bon moment. En aquest sentit, Jordi Rubau destaca que des de l’IPEP ara fa 15 anys es va fer una aposta per impulsar el mercat.

Una de les claus del bon moment pel que passa el mercat s’explica per la bona comunicació entre paradistes i l’administració en el moment d’impulsar campanyes.

D’altra banda, amb Jordi Rubau també hem comentat quines són les línies de futur que es marquen des del Mercat Municipal. Podeu escoltar la conversa íntegra en el següent arxiu.

100 anys del Mercat Municipal de Palafrugell
Josep Piferrer (alcalde de Palafrugell), Quim Torra (president de la Generalitat), Joan Vigas (1r tinent d’alcalde) i Jordi Rubau (representant el Mercat)

Guardonen 30 establiments centenaris

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris són guardons que anualment convoca el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç. Distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

D’altra banda, la joieria Marta Avinyó de Sant Feliu de Guíxols també ha rebut aquest distintiu. En total han estat guardonats 30 establiments centenaris. A més, 15 han rebut el reconeixement pel seu 150 aniversari.

Així doncs, en aquest 2019 els 118 anys del Mercat Municipal de Palafrugell han estat reconeguts per la Generalitat de Catalunya.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).