Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


10a Festa Caga Tió dels Birres Braves

Escrit per el 24 de Desembre de 2019

  • Avui 24 de desembre els Birres Braves porten als Ametllers la seva proposta per tancar l’any

L’Associació Juvenil Birres Braves oganitza la 10a Festa Caga Tió de Palafrugell. L’esdeveniment tindrà lloc la nit del 24 al 25 de desembre als Ametllers.

L’Abril Martí i la Gemma Mitjanas han visitat Ràdio Palafrugell per convidar a tothom a aquesta festa. Segons expliquen l’Abril i la Gemma aquesta s’ha convertit en una activitat que funciona molt bé cada any. És una alternativa per no haver d’agafar el cotxe per anar a Platja d’Aro o altres municipis de la comarca. A més, també hi haurà diverses sorpreses en forma de regal per totes aquelles que es passin pels Ametllers. La Gemma Mitjanas destaca que per aquesta 10a Festa Caga Tió estan preparant una decoració especial.

Adéu a la Farra Brava

D’altra banda, també hem posat la mirada en el que els espera l’any vinent. En aquest sentit, han explicat que deixaran de fer la Farra Brava. Les sòcies dels Birres Braves ho justifiquen “perquè implica molta feina i pocs beneficis“.

Malgrat que la Farra Brava havia esdevingut una de les festes de nit que aplegava més persones al municipi han decidit canviar el format. L’Abril Martí també apunta que la manera en la que el jovent consumeix l’oci ha canviat. En aquest sentit, cada vegada és més complicat que la gent pagui per veure un concerts amb un parell o tres de grups.

No obstant això, ja tenen planificada una alternativa. No ens han pogut desvetllar gaires detalls, tot i que ens han avançat que serà el dia 29 de març i a l’espai de Can Genís. A més, serà una activitat que s’allargarà durant tot el dia.

Podeu recuperar la conversa íntegra que hem mantingut amb la Gemma i l’Abril al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).