Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


100 vacants a la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals

Escrit per a 30 d'Abril de 2021

  • Tània Sagués i Sònia Planas expliquen els detalls de l’edició d’enguany que per la pandèmia no serà presencial.
  • Fins aquest diumenge 2 de maig els interessats poden consultar les diverses ofertes laborals que ofereixen una cinquantena d’empreses.

Amb tres mesos de retard, però els propers 11 i 12 de maig tindrà lloc la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals que organitza l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP). Enfocada en la campanya estiuenca, enguany el format no serà presencial i en total hi haurà 100 vacants laborals de unes 50 empreses de la comarca.

Fins el proper 2 de maig les persones que estiguin interessades en participar a la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell es poden inscriure a les diverses ofertes. Sònia Planas, de l’espai Empresa i Emprenedoria de l’IPEP recorda que a causa de la COVID, enguany el format serà no presencial.

La Sònia també destaca que hi ha hagut empreses que han dubtat de participar-hi pel canvi constant de restriccions. No obstant això, finalment, una cinquantena hi participen, fet que suposa que hi ha un total de 100 vacants a la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals.

Vacants en diversos sectors

Com és habitual, la majoria de vacants estan lligades al sector de la hostaleria. No obstant això, Tània Sagués, del SOMI de Palafrugell també explica que hi ha ofertes d’altres sectors com la psicologia, mestres de suport o feines més especialitzades.

Totes les ofertes les podeu consultar a la web de l’IPEP, així com també hi trobareu el formulari d’inscripció. D’altra banda, la Tània també destaca que, enguany, les empreses valoren molt la capacitat de parlar idiomes.

Els candidats es poden inscriure a un màxim de 8 ofertes. En aquest sentit, el 10 de maig rebran un correu electrònic informant-los de quines entrevistes tindrà els dies 11 i 12 de maig.

En tot cas, des de l’IPEP recorden que si durant aquells dies entre les 9 i les 14h i les 16 i les 19h tenen una trucada perduda, l’han de tornar dins d’aquestes franges horàries.

Per últim, un aspecte important és preparar diversos currículums. Així, depenent de l’oferta de feina es ressaltaran uns aspectes o uns altres. Podeu recuperar la conversa íntegra respecte les 100 vacants de la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *