Una pastisseria de Palafrugell, entre les 17 millors de tot l’Estat, segons Expansión
Escrit per Ràdio Palafrugell el 1 d'Abril de 2025
- La revista econòmica destaca Gou Pastisseria, el projecte de la jove Ruth Gou, per la seva creativitat i tècnica en l’elaboració de dolços
La pastisseria Gou de Palafrugell ha estat inclosa a la llista de les 17 millors pastisseries de l’Estat publicada pel diari Expansión. L’article, signat per la periodista gastronòmica Marta Fernández Guadaño, destaca establiments històrics i innovadors de ciutats com Madrid, Barcelona, Huesca o Guadalajara, i també inclou l’espai que Ruth Gou dirigeix a la Plaça Nova de Palafrugell.
La jove pastissera va tornar al seu municipi natal després de formar-se a l’Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona i exercir com a responsable del Màster en Pastisseria de Restaurant del Basque Culinary Center. El seu projecte personal, Gou Pastisseria, combina la pastisseria d’autor amb una aposta clara per la tècnica i la creativitat, amb propostes com el pastís “Sakura” o el d’higo, mascarpone i ametlla.
Expansión ressalta també l’oferta de brioixeria de Gou, com els seus cruixents croissants o els ‘cinnamon rolls’, i la possibilitat d’adquirir alguns dels pastissos en format gran per compartir. L’espai comparteix local amb Nareta Café i s’ha convertit en un referent emergent dins la pastisseria contemporània catalana.