Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Moixiganga

Presentat per Moisès Bruch

Emissions

Jocs, cultura, contes i humor

Etiquetes: , , ,
La Moixiganga: Programa dirigit i presentat per Moisès Bruch, on trobareu Jocs de falda, contes, tradicions de Catalunya, bon humor i podreu escoltar les nostres cançons.

La Moixiganga: Programa dirigit i presentat per Moisès Bruch , on trobareu Jocs de falda, contes, tradicions de Catalunya, bon humor i podreu escoltar les nostres cançons.

Seccions:

Circ Petit: (Menció d’honor als 15ns premis Ràdio Associació de Catalunya) Una sèrie de capitols on es narren les peripècies que es viuen en aquest lloc tan especial. El mag, el domador, un pallasso, un faquir… al seu costat viuen petites anèctodes que faran riure als més menuts de la casa. Per acomiandar cada càpitol, la unica nena que viu al circ, farà un breu poema explicant el què ha passat.
Viatgem pel Món: L’Aina i la Nathália, ens expliquen curiositats, receptes de cuina i jocs, de diferents paisos del món.
Contes de Microbis: L’Anna Bruch Llicenciada en Biologia i el seu fill Roger Garrós, ens narren aquets contes d’Arthur Kornberg, descobrirem microbis dolents i també de bons
L’avi Andreu Cistella: L’Andreu Cistella és un avi que se sap totes les tradicions de Catalunya. Amb ell podrem conèixer els tres Reis d’Orient, la Castanyera, podem aprendre a fer tortells, bunyols i inclús podem aprendre a plantar una Rosa per St. Jordi. Tot això per un mòdic preu.
En Pauet: En Pauet és un nen d’uns 6 anys que, cada vegada que ve a la ràdio, ho deixa tot potes enlaire. En Pauet ens porta petits científics!! on cada mes ens porta un experiment, i ens fa riure molt quan ens explica que faria si fos el director de la ràdio.
Cançons per triar: A tot el món els nens i les nenes canten diferents cançons quan juguen al pati o al carrer. Aquestes cançons que ara us presentem les fem per saber qui es el primer en parar o també per a fer coses a sorts, en aquesta secció podrem escoltar, una plata d’enciam, dalt del cotxe, entre altres cançons potser no tant conegudes.
Posem fil a la Poesia: La Montse Pelaez, ens porta Poesia adreçada als nens i nenes, amb ella aprendrem a estimar la poesia, tot escoltant per exemple olga Xirinacs o be Sala Valldaura entre altres. Secció que compta amb la col.laboració dels oients.
Jocs de Falda: En Moisès Bruch ens explica un joc de falda per jugar amb els més petits de la casa, en aquesta secció, podrem escoltar, Peu Polidor, Bernat Bernat, i moltes mes cançons..
El Conte: Abans d’acabar a La Moixiganga, expliquem un conte. Un conte que explica el mateix conductor del programa, o be en Pep Tort.
La Cançó de Bressol: La Moixiganga s’acaba amb una cançó de Bressol, per anar a dormir.

Més Informació a: http://www.lamoixiganga.cat


Llegir més