Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xerrada al voltant de la salut mental a Can Genís

Rubén Herranz

 

Arriba la darrera de les activitats que a Palafrugell s’han fet entorn el Dia Mundial de la Salut Mental, celebrat el passat 10 d’octubre. En aquest sentit, una xerrada al voltant de la salut mental a càrrec de l’Anna Sala i la Sara Castillón tancaran el cicle d’actes aquest dimecres a les 16h al renovat Can Genís. El títol és Salut mental: millora i prevenció, molt enfocat en el lema d’enguany.

Es tracta d’una conversa dinamitzada que la psciòloga i la psiquiatra de lEIPP (Equip d’Intervenció Precoç a la Psicosi) oferiran un diàleg i compartir coneixements amb els assistents. En aquest sentit, es volen desmarcar del paper de professionals i les dues protagonistes també volen recollir idees i maneres de veure la salut mental des de fora.

Així doncs, aquesta xerrada al voltant de la salut mental és un acte obert a tothom. L’Anna Sala que ja ens va acompanyar en el programa especial que vam emetre el passat 10 d’ocubre, ha passat per l’Hora del Peix Fregit. Podeu recuperar aquesta entrevista a l’arxiu d’àudio.

Xerrada sobre la salut mental a Can Genís