Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xavier Garcia Balda:”Tenim l’oportunitat de donar la volta a la truita”

Rafel Corbí

En el programa Esports al Punt de Ràdio Palafrugell hem conversat amb l’entrenador del Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell, Xavier Garcia Balda. Amb el tècnic blanc i negre hem valorat el darrer partit de lliga contra l‘Igualada Recasem. En calent, Garcia Balda augurava decisions dràstiques després de la derrota per 3-7. Avui, en fred, ha qualificat el resultat de lògic, sobretot veient les dinàmiques dels dos equips.

 

D’altra banda, posant la mirada en el partit de demà contra el Club Patí Vic, per Xavier Garcia Balda “tenim l’oportunitat de donar la volta a la truita. És un partit clau“. No obstant això, també ha alertat que l’equip osonenc voldrà aprofitar el mal moment del CH Palafrugell.

En aquest sentit, cal recordar que els blanc i negres porten més de dos mesos sense guanyar. A més, com a local només ha pogut guanyar un partit. Va ser el primer de la temporada en el derbi contra el Lloret el passat 28 de setembre.

Així doncs, com ha comentat Xavier Garcia Balda serà un partit per donar la volta a la truita. Actualment l’equip palafrugellenc ocupa la 11a posició de l’OK Liga amb 11 punts. Per la seva banda, el CP Vic és 13è amb 8 punts.

Com tots els partits com a local del Corredor Mató CH Palafrugell el podreu seguir a la sintonia de Ràdio Palafrugell. A partir de les 20h pel 107.8fm i radio.palafrugell.cat amb Jordi Badosa a la narració i Francesc Solers a l’anàlisi tècnic.

D’altra banda, podeu recuperar la conversa íntegra amb Xavier Garcia Balda al següent arxiu.

PalaSport

L'espai esportiu de Palafrugell

More info