Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Us presentem The Politician

Rubén Herranz

 

Aquest dilluns a l’Hora del Peix Fregit de Ràdio Palafrugell us presentem The Politician. Aquesta és una sèrie estatunidenca de comèdia dramàtica.  El creador d’aquest sèrie és Ryan Murphy, conegut per sèries com Nip Tuck o Glee. A més, darrera la producció també hi ha Brad Falchuk i Ian Brennan. The Politician es va estrenar a Netflix el 27 de setembre de 2019.

L’argument de The Politician gira al voltant de les aspiracions polítiques de Payton Hobart, un noi benestant de Santa Bàrbara. En aquest sentit, en Narcís Mir, destaca que aquesta producció mostra els tics de l’alta política americana, però que funciona com a sàtira del que passa actualment a la política. A més, destaca que un dels punts forts de la sèrie és el context en el que se centra la primera temporada, l’institut.

 

D’altra banda, un aspecte que cal tenir en compte és que en cada temporada el seu personatge es veurà involucrat en una carrera política diferent. Així doncs, la recomanació de us presentem aquesta setmana és The Politician. En Narcís Mir, destaca els 3 punts claus per seguir aquesta sèrie nordamericana.