Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tornar a les rutines amb l’Elsa Rueda

Rubén Herranz

Avui l’infermera del CAP de Palafrugell, l’Elsa Rueda, ens porta una càpsula enfocada a tornar a les rutines, sobretot enfocada cap als més petits de la casa. Després del mesos d’estius, petits i grans tenim l’horari girat. Per això, en ocasions, la tornada al dia a dia es fa un xic complicat.  En aquest sentit, entre d’altres aspectes que cal tenir en compte en primer lloc és establir uns horaris fixes. Entre aquestes rutines horàries la més important és l’hora d’anar a dormir, ja que els nens i nenes necessiten dormir com a mínim 8 hores. D’aquesta manera, l’endemà a l’escola podran rendir millor.

D’altra banda, en aquesta càpsula centrada en tornar a les rutines després de les vacances també s’han tractat altres aspectes. Així, per exemple, s’han d’establir rutines en els àpats, prestant molta atenció a l’esmorzar. A més, l’Elsa també ha parlat dels deures, les extraescolars i el temps lliure.

Aquesta ha estat la primera càpsula de la temporada que ens ha portat la infermera del CAP de Palafrugell en aquesta nova temporada de l’Hora del Peix Fregit de Ràdio Palafrugell.

L’Hora del Peix Fregit

El magazine matinal de Palafrugell

More info