Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setmana sense fum al CAP de Palafrugell

Elsa Rueda Setmana sense fum

La infermera del CAP de Palafrugell, l’Elsa Rueda, ens ha ofert una nova càpsula de salut a l’Hora del Peix Fregit. Aquesta setmana del 27 al 31 de maig se celebra la Setmana sense fum a diversos espais de salut coordinats pels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE).

En aquest sentit, l’Elsa Rueda ens ha explicat els detalls de les activitats que es faran al centre d’atenció primària de Palafrugell. Per exemple, al llarg de tota la setmana hi haurà una taula informativa a l’entrada del CAP. En aquesta, els professionals sanitaris oferiran informació als usuaris que estiguin interessats en deixar de fumar.

A més a més, com a novetat d’aquesta 20a Setmana sense fum, el dimarts 28 el CAP posarà a disposició dels usuaris un cooxímetre. El cooxímetre és un aparell que serveix per mesurar la quantitat de monòxid de carboni que tenen dins del cos els fumadors. D’aquesta manera, es fa visible la quantitat de toxines que tenen al cos els fumadors. En aquest sentit, aquesta és una bona eina per consciènciar als consumidors dels riscos associats al tabac.

Setmana sense fum Elsa Rueda CAP Palafrugell

La infermera del CAP de Palafrugell, Elsa Rueda