Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Salva Racero en concert a Palafrugell

Rafel Corbí

La Carpa del Circ Històric Raluy instal·lada Palafrugell, acollirà el concert d’en Salva Racero el pròxim 23 d’agost. Amb la intenció de conèixer més sobre l’espectacle i la trajectòria professional del que va ser el cantant de Lax’nBusto, el company Rafel Corbí ha establert contacte amb l’artista. A continuació, adjuntem tres de les parts més destacables de la conversa entorn la música i trajectòria d’en Salva Racero.

En primer lloc, l’actor i artista musical és preguntat sobre l’espectacle d’aquest pròxim dilluns 23 d’agost a la Carpa del Circ Històric Raluy. En aquest sentit, en Salva exposa el seguit de peces musicals que conformaran l’espectacle.

 

 

El cantautor va decidir continuar amb la seva carrera en solitari, de la qual han resultat dos àlbums: L’EP “Vaig” l’any 2019 i “Immortals” també l’any 2019. Tot i això, el cant no és l’única activitat que desenvolupa l’artista. Seguidament, Racero descobreix a l’audiència el seguit de projectes en els quals es troba treballant en l’actualitat.

 

 

Per concloure l’entrevista, en Salva Racero convida a l’audiència a conèixer més sobre la seva obra a través de les xarxes socials. En aquest cas, fa menció de dos perfils diferencials: El del projecte @kicantalvi i el seu perfil personal @salvaracero.

 

 

Finalment, adjuntem l’entrevista completa amb en Salva Racero al reproductor adjunt a continuació.

 

Selecció Palafrugell

Música de tots els temps

More info