Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ricard Gili i l’espectacle d’homenatge a Duke Ellington

Rubén Herranz Vieito

Aquesta setmana tindrà lloc la 25a edició del Festival de Jazz Costa Brava. En aquest sentit el cap de cartell del festival serà l’espectacle Duke Ellington’s Sacred Music de dissabte 12 al Teatre Municipal de Palafrugell. La interpretació anirà a càrrec de la Locomotora Negra i la Coral Sant Jordi. A més, el concert comptarà també amb la participació del grup de ball Pachuco’s Dancers i Roser Font.

Després de la presentació del Festival de Jazz que es va fer divendres passat vam poder conversar amb un dels protagonistes d’aquest espectacle. Així, Ricard Gili, director de la Locomotora Negra va atendre els micròfons de Ràdio Palafrugell. Gili destacava que ell va ser al concert que Duke Ellington va oferir a Barcelona ara fa 50 anys.

 

Així doncs, per la commemoració de les 5 dècades del concert que va interpretar a l’església de Santa Maria del Mar es van veure “obligats” a fer aquest espectacle d’homenatge a Duke Ellington. A més, Ricard Gili remarcava tota la càrrega social que comportava el concert de 1969.

 

Aquest serà la única vegada que aquest espectacle es podrà veure a la demarcació de Girona. No obstant això, aquest també s’oferirà al Festival de Jazz de Barcelona. D’altra banda, el director de la Locomotora Negra també destacava que aquest serà un espectacle que presentarà diverses novetats respecte el concert de 50 anys enrere.

Les entrades per l’espectacle d’homenatge a Duke Ellington es poden adquirir a la taquilla del Teatre Municipal de Palafrugell, A més, també es poden comprar a través del web de ticketea. Trobareu més informació sobre el Festival de Jazz Costa Brava al web de cultura de l’Ajuntament de Palafrugell.