Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Raul Coloma deixa de ser entrenador del FC Palafrugell

Rafel Corbí

Raul Coloma deixa de ser entrenador del FC Palafrugell després de tres partits sense guanyar. El fins ahir primer entrenador del FC Palafrugell, Raul Coloma ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per comentar el seu cessament. La derrota contra el Calonge per 0-1 va ser el detonant pel que la junta directiva del club blanc i negre va decidir destituir Coloma. No obstant això, Raul Coloma explica que el dijous passat el president li va comunicar que fos quin fos el resultat tenia garantida la continuïtat.

Un exentrenador palafrugellenc que s’ha mostrat resignat amb la decisió presa. Així, entén que es prioritzen els resultats per sobre del bon joc. A més, també destaca que la decisió va sorprendre al vestuari que no s’esperava el cessament del seu entrenador.

Podreu escoltar l’entrevista sencera amb Raul Coloma a partir de les 13:30h als Esports al Punt amb Rafel Corbí per radio.palafrugell.cat i també pel 107.8fm.

Raul Coloma deixa de ser entrenador del FC Palafrugell

Així ho ha fet públic al seu perfil de Twitter Raul Coloma

Des de Ràdio Palafrugell ens hem posat en contacte amb el club i ens han comentat que estan treballant per anunciar el proper entrenador aquesta setmana. No obstant això, a través de Facebook han comunicat que Jordi Cama serà el que dirigirà el proper enfrontament davant l’Aro.

Joan Cama a Ràdio Palafrugell

Joan Cama ha explicat a Ràdio Palafrugell que des del club ja estan treballant en poder contractar un nou preparador. A més, ha volgut deixar clar que la decisió que ell hagi agafat l’equip és provisional.

A més, Cama ha admès que Raul Coloma ha tingut un punt de mala sort perquè el joc no s’ha vist plasmat en els resultats. No obstant això, no creu que des de la junta s’hagi tingut poca paciència.

Caldrà esperar per saber si aquest interinatge dura alguna joranda més o, si bé, en els propers dies s’anuncia el nom del nou entrenador del FC Palafrugell.

PalaSport

L'espai esportiu de Palafrugell

More info