Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pessebre amb material reciclat al Cel Obert de Palafrugell

  • En un dels aparadors del Centre Comercial Cel Obert podem trobar-hi un pessebre fet amb material reciclat.

Els protagonistes del pessebre amb material reciclat al Cel Obert de Palafrugell han passat per Ràdio Palafrugell. Carles Recio i Jaume Garcés  ens han explicat el procés d’elaboració d’aquest Betlem tan original.

 

 

En Jaume ja feia pessebres i fa uns anys va conèixer en Carles. Els dos junts, van plantejar-se fer un pessebre recuperant material ja utilitzat o de km 0. El 90 % és reciclat, i el 10% restant es simplement la base de la obra. Van començar el pessebre com a iniciativa pròpia, per ells mateixos. Quan van veure que quedava maco, van decidir voler exhibir-lo. En aquest sentit, cal recordar que l‘Associació Oohxigen els hi va cedir el local.  Un “win win” en tots els sentits ja que dona valor a l’aparador buit d’aquest espai comercial de Palafrugell.

 

 

En Jaume explicava que estan apuntats al 40 edició del concurs de Pessebres de Palafrugell amb la Monica Recio.  Els dos agraeixen a l’associació Oohxigen, a Susanna Casademont i Albert Perols el lliurament d’aquest local.

  • “Vam començar amb un estil una mica estrany però els dos junts, dos neurones creatives que s’ajunten fan bona feina. Tot s’ha fet amb bona voluntat. “

Ha estat un treball de mesos, però tot i els petits obstacles, estan satisfets de la feina feta. I encara més, de que pugui mostrar-se el resultat gràcies aquest local que els han cedit.

 

 

Els dos protagonistes d’aquesta obra fan una crida a diferents comerços del poble. Això és perquè de cares a l’any que ve volen obtenir un espai més gran per poder exhibir un pessebre nadalenc de grans dimensions. 

Podeu escoltar l’entrevista completa al següent arxiu: