Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Parásitos”. De la gran pantalla a HBO

Rubén Herranz Vieito

La secció de sèries donava ahir per iniciada la setmana tot donant protagonisme a Parásitos, la pel·lícula guanyadora dels Òscars. A través de Narcís Mir -l’expert que ens va acompanyar- ja s’havia parlat, a grans trets, del llargmetratge triomfador. Aquest cop, però, reprenem la conversa amb la notícia de que la pel·lícula farà el salt a la petita pantalla a través d’HBO.

La minisèrie en qüestió, estarà formada per sis episodis d’una hora de durada i supervisada pel propi director del film, Bong Joon-ho. L’objectiu d’aquest projecte consisteix en emplenar els buits narratius dels personatges presentats a Parásitos.

Lligat a aquest aspecte anterior, estarien confirmats també alguns actors com ara Tilda Swinton i Mark Ruffalo. Concretament, l’actriu britànica no seria la primera vegada que hauria treballat amb el director de la pel·lícula guardonada; ja ho va fer amb Snowpierce i Okja. Tanmateix, Swinton ja havia treballat també amb l’actor que dona vida a Hulk.

El motiu pel qual comptaria amb aquest estil d’actors és perquè l’adaptació no es situarà a Corea. Segons en Narcís, la sèrie tindrà una visió més aviat occidental, ja que la història que transmeten els personatges pot ser universal. Dit d’una altra manera, la crítica social i els elements poc comuns que hi apareixen -i que tampoc solen guanyar premis com els Òscar- formen part d’una temàtica que pot retratar la vida de qualsevol indret.

Malgrat que no hi apareixeran tots els temes sobre els quals tracta la pel·lícula, serà una proposta interessant i beneficiosa per la plataforma degut a la bona fama de “Parásitos”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera clicant el següent enllaç: