Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nova etapa al Club Hoquei Palafrugell

Rafel Corbí

Nova etapa al Club Hoquei Palafrugell en el retorn a l’OK Lliga. Més d’una dècada després Joan Tané ha deixat pas a una nova junta directiva. Aquesta estarà encapçalada per Susanna Selva i acompanyada per Àngel Espada, Marta León, Olga Ridao, Manel Bauger, Josep Frigola, Joan Oller i Miquel Casagran. Aquesta setmana han visitat els estudis la presidenta, Susanna Selva, el vicepresident Àngel Espada i el vocal Miquel Casagran. D’altra banda, enguany també s’afrontarà un canvi en la direcció esportiva. Xavier Garcia Balda se centrarà exclusivament en el primer equip de l’hoquei i deixarà les tasques de coordinar la base.

Primer de tot, els tres membres de la junta directiva han comentat que no van tenir cap mena de dubte que la millor persona per encapçalar aquesta nova etapa al Club Hoquei Palafrugell havia de ser Susanna Selva. Una persona que fa molts anys que està vinculada a l’entitat i que té la suficient energia per afrontar els canvis.

D’altra banda, més enllà dels canvis directiu, enguany també s’ha donat un nou aire a la direcció esportiva. Per tal que Xavier Garcia Balda pugui centrar-se en exclusiva en el primer equip ha estat substituït de les seves funcions de coordinar les categories inferiors del club. Així, Miquel Calero i David Bosch assumeixen aquesta tasca, dues persones que coneixen l’entitat.

A més a més, la Susanna, l’Àngel i en Miquel, també han destacat a Ràdio Palafrugell que des del Club Hoquei Palafrugell es vol impulsar l’hoquei femení. En aquest sentit, vicepresident i vocal coincidien que no hi havia millor persona per potenciar la secció femenina del CH Palafrugell que la Susanna.

No obstant això, el principal objectiu de l’entitat serà que el primer equip masculí aconsegueixi la permanència a la màxima categoria estatal d’hoquei.

Nova Etapa al Club Hoquei Palafrugell

Àngel Espada, Susanna Selva i Miquel Casagran