Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Neus Mar presenta Íntimament Llach

Rafel Corbí

 

Neus Mar presenta Íntimament Llach a Palafrugell com a tancament de les Festes de Primavera. El concert serà dilluns 10 de juny a les 18.00 h al Teatre Municipal.

La companyia està integrada per la cantant Neus Mar, el guitarrista Emilio Sánchez i el percussionista Enric Canada. En alguns temes es troben la simbiosi de la dansa i la música amb l’actuació de la ballarina i coreògrafa Montse Canals i la veu de Neus Mar. En aquest sentit, la cantant palafrugellenca ha volgut remarcar el que aporta la dansa en aquest espectacle.

D’altra banda,  posant la mirada en la cançó, Neus Mar fa un recull de setze temes de l’obra de Llach. Entre elles es poden escoltar cançons com A força de nit a La gallineta. La tria d’aquestes cançons, en bona part, ha estat obra del propi públic a través d’una enquesta a través de les xarxes socials que la cantant va fer a l’inici del projecte.

Per últim, Íntimament Llach encara no ha estat enregistrat en CD. No obstant això, Neus Mar destaca que ben aviat es posaran a treballar per gravar-lo.

El concert posarà el punt i final a les 57es Festes de Primavera. Dilluns a les 18h al Teatre Municipal de Palafrugell, Neus Mar presenta Íntimament Llach. Les entrades es poden aconseguir a la taquilla o al web de Ticketea per un cost de 5€.

Neus Mar presenta Íntimament Llach a Palafrugell