Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les conseqüències de l’aturada pel Club d’Handbol Garbí

Ràdio Palafrugell

Fer esport durant el desconfinament comença a ser gairebé una necessitat per mantenir-se actiu. Tanmateix, els equips professionals d’aquest sector no ho tenen tan fàcil per tornar a competir. En Narcís Madí, president del Club d’Handbol Garbí, relata les conseqüències de l’aturada pels equips que el conformen.

Arran l’estat d’emergència sanitària, totes les lligues europees van concordar que s’havia de donar per finalitzada la temporada i contemplar només ascensos. En el cas del club palafrugellenc, el seu president diu haver-se beneficiat d’aquesta suspensió, ja que això suposa tenir una segona oportunitat per millorar.

Així mateix, Narcís Madí actualitza en quin moment es troben els equips que formen part del club:

 

Malgrat la finalització de les competicions, Madí recalca la disposició dels entrenadors per mantenir els entrenaments de forma virtual i no perdre el fil. D’altra banda, s’està plantejant també la dinàmica dels equips encarada a la pròxima temporada, la qual serà bastant més estricta.

En darrer terme, en Narcís afirma mantenir-se positiu tot i la incertesa i les preocupacions econòmiques. Personalment, creu sentir-se afortunat de tenir recursos per continuar treballant, encara que sigui de forma telemàtica.

Podeu veure l’entrevista íntegra al següent vídeo: