Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Energia Cobla primer concert de la Festa Major de Palafrugell

Rubén Herranz

El patí de la Fonda de l’Estrella de Palafrugell acull el concert de l’Energia Cobla, el primer concert de la Festa Major de Palafrugell. Ens posem en contacte amb la Rita Ferrer, directora de l’Escola de Música de Palafrugell per comentar aquesta primera activitat.

Malgrat que a la programació oficial aquest concert està programat per demà divendres a les 18h, en realitat serà avui dijous a les 18h. Tot i ser un concert de cobla, també s’interpretaran peces musicals d’altres estils.

D’altra banda, la Rita Ferrer, també ha comentat les properes activitats en les que participaran diversos alumnes de l’Escola de Música. D’una banda, diumenge en la processó del Carme de Calella de Palafrugell. De l’altra, dijous 18 de juliol, emmarcat novament en la Festa Major, l’Escola de Música acompanyarà a Susana Sheiman. La cantant de jazz actuarà al Racó de la Festa Major que organitza l’entitat juvenil Birres Braves. Un concert que serà un tastet de la col·laboració que Sheiman i l’Escola de Música tornaran a oferir pel Festival de Jazz Costa Brava.