Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La soprano Esther Ribot inicia una gira per Costa Rica

Rubén Herranz

La soprano Esther Ribot inicia una gira per Costa Rica el proper mes d’agost. Dins del Festival BAC Credomatic (Festival Internacional de Música de Costa Rica) Ribot actuarà com a solista de l’Orquestra Barroca de Barcelona (OBB). La gira per Amèrica Llatina començarà el dia 1 i s’allargarà fins el 26 d’agost. En total s’oferiran 10 concerts en format d’Ensemble Barroco de Barcelona.

El Festival ‘BAC Credomatic’ oferirà 37 concerts de molt alt nivell en més de 25 seus per tot el país. A més de l’OBB, també hi participaran agrupacions  d’Europa, Amèrica del Nord i Amèrica Llatina. Aquestes convidades internacionals executaran repertoris de diferents èpoques, des de música del segle XVII fins a obres compostes recentment.

La palafrugellenca Esther Ribot participarà en 5 dels 10 concerts que l’OBB oferirà a Costa Rica. Ribot arribarà el 15 d’agost i prendrà part de les actuacions dels dies 17, 19, 21, 24 i 25.

D’altra banda, Esther Ribot ha explicat a Ràdio Palafrugell com es va iniciar en aquest món del cant barroc. A més, també ha comentat que en l’actualitat compagina estudis de cant a la Pole Des Ars Baroques de Toulouse i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. A més a més, en els darrers mesos també ha obtingut una plaça de docència al col·legi Montserrat de Barcelona. Una feina que compagina amb les classes que imparteix a l’Escola Municipal del barri de Sant Andreu. Per això, malauradament, no té gaire temps per venir a Palafrugell.

Així doncs, lluny de tenir un estiu de descans, Esther Ribot inicia una gira per Costa Rica a partir del 15 d’agost com a solista de l’Orquestra Barroca de Barcelona.

Esther Ribot inicia una gira per Costa Rica OBB

La soprano palafrugellenca Esther Ribot