Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell recorda la figura de Víctor Català

Irene de las Heras

Avui divendres 13 de desembre la Biblioteca de Palafrugell recorda la figura de Víctor Català. Enguany és compleixen 150 anys de la naixament de l’escriptora escalenca. En aquest sentit, l’escriptor begurenc Miquel Martín i l’actriu Olga Cercós ofereixen aquest espectacle literari per no oblidar qui va ser Caterina Albert.

A Ràdio Palafrugell ens hem posat en contacte amb Miquel Martín per saber els detalls d’aquesta activitat. Així, Martín ha explicat que l’espectacle es presenta com un recorregut per la vida i l’obra de l’escriptora empordanesa. En aquest sentit, d’una banda, l’Olga Cercós és l’encarregada de llegir fragments de l’obra de Víctora Català. D’altra banda, Martín s’ecarrega de dur a terme els comentaris i explicacions sobre l’obra de l’escriptora de l’Escala.

L’escriptor begurenc Miquel Martín també ha destacat que volen oferir la possibilitat als assistents a conèixer altres obres més enllà de la reconeguda Solitud. Així doncs, aquesta tarda a les 19h Miquel Martín i Olga Cercós porten a Palafrugell Víctor Català. 150 anys del seu naixement.

Per tant, aprofitant l’efemèride, la Biblioteca de Palafrugell recorda la figura de Víctor Català (Caterina Albert). Podeu recuperar la conversa íntegra que la Irene de las Heras ha mantingut amb l’escriptor begurenc al següent arxiu d’àudio.