Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jordi Ungé, propietari de l’Hostal Platja de Palafrugell, i el grup Asha Duo

Rafel Corbí

Jordi Ungé és la 3a generació de la família Platja en regentar l’emblemàtic Hostal Platja. Ell i la seva dona van agafar el relleu fa quatre anys i aquest estiu han tornat a obrir les portes al pati de l’establiment per fer actuacions musicals. Tot i les complicacions d’aquest any, han aconseguit tirar endavant el negoci familiar i amb èxit. Les actuacions musicals tenen un públic molt fidel i se’n programen entre dos i quatre per setmana.

Pel que fa a aquesta setmana, el dimecres dia 19 tocarà la banda Jack O’Daniells i el dijous ve un quartet de Jazz anomenat JFKM. La tercera actuació de la setmana serà la d’Emilio el Cubano diumenge a la tarda. Totes les actuacions es fan al voltant de les 19h i, com diu Ungé, busquen que hi hagi diversitat en els gèneres musicals que porten.

Un dels grups que han passat pel pati de Can Platja ha estat Asha Duo. Van tocar el dia 13 d’agost i amb aforament complet. En Sergi és el guitarrista i explica que el grup amb l’Asha es va formar gràcies a les xarxes socials. Amb un so R&B i soul, el duo ens narra com es van conèixer i saber més del seu món musical.